Bogdan Stojanovic, Morten Ryum og Per Erik Finstad er systemutviklere i VRTKL Consulting. (Foto: VRTKL Consulting)

SATER PÅ UTVIKLERE: Bogdan Stojanovic, Morten Ryum og Per Erik Finstad er systemutviklere i VRTKL Consulting. (Foto: VRTKL Consulting)

Tre nye systemutviklere

Bogdan Stojanovic, Morten Ryum og Per Erik Finstad er nyansatte systemutviklere i VRTKL Consulting.

Bogdan Stojanovic er en erfaren utvikler med it-mastergrad fra Novi Sad i Serbia, og med sertifiseringer i Microsoft .NET og SDL Tridion. Nå er han nyansatt systemutvikler i VRTKL Consulting hvor han skal konsentrere seg om utvikling og arkitektur av større webløsninger for enterprise. Han skal også bidra med kompetanse i prosjekter relatert til utvikling på mobil og backend.

Stojanovic har tidligere jobbet på store prosjekter for blant andre Telenor, Accenture og Hinttech, og ikke minst eget foretak Stojanovic Consulting.

Morten Ryum kommer i likhet med Stojanovic til VRTKL Consulting som systemutvikler, sist fra Accenture der han jobbet som utvikler på nettportaler. Ryum er spesialisert på mobilutvikling, Javascript, HTML, CSS, Java og C#, og har i tillegg til Accenture også erfaring som nettutvikler i eget foretak og i forskjellige roller i Get.

Ryum er it-utdannet ved Universitetet i Oslo.

Per Erik Finstad er som sine nye kolleger Stojanovic og Ryum også nyansatt systemutvikler i VRTKL Consulting. Han kommer til selskapet etter flere år som selvstendig næringsdrivende med nettutvikling og som lydtekniker. Finstad er spesialisert på mobilutvikling, Javascript, HTML, CSS og Java, og kommer til VRTKL sist fra stillingen som webutvikler hos Attend It.

Finstad har it-utdannelse fra Høgskolen i Oslo og Akershus og San Fransisco State University. Han er også utdannet lydtekniker ved Nordic Institute of Stage and Studio.

Karriere