4397 magasiner på din iPad

4397 magasiner på din iPad

Velg blant 264 ulike tidsskrifter i denne abonnementsløsningen.

Svenske Ztory er en ny vri på den digitale kiosken.

En av iPad-ens mange bruksområder er selvfølgelig som lesebrett - det være seg bøker, tidsskrifter, aviser eller dokumenter.

Når det gjelder kommersielt tilgjengelig materiale er det høyst ulike løsninger tilgjengelig. Apples egen iBook Store har begynt å få en del norske titler, og det er nok bedre utvalg blant tidsskrifter gjennom Newsstand.

Den største globale kiosken er Zinio, som også utmerker seg med løsninger for både iPhone, iPad, Mac, Android og pc (selv om det varierer litt hvilke platformer ulike tidsskrifter tilrettelegges for). Men norske og nordiske titler er det ofte lengre imellom.

Nesten 4400 blader

Ztory er en svensk satsning som har hele 264 ulike tidsskrifter tilgjengelig i sin digitale kiosk. Dette er typisk nyere utgaver vi snakker om. Totalt er det nesten 4400 blader du kan få tilgang til, så her er det nok noe for enhver (svensk) smak.

Her finner du alt om data, musikk, sport, fritid, mote, interiør, livsstil, økonomi og så videre. Også svenske MacWorld.

Ztory har et annet fortrinn også: Du kan laste ned enkelt-utgaver slik at disse blir tilgjengelig for offline-lesning når du ikke er på nett. Veldig praktisk. For både iPad og Mac.

Ztory er tilgjengelig som en les-så-mye-du-vil fri buffet-løsning for 99 svenske kroner i måneden. Du kan teste Ztory gratis i en to-ukers periode.

Les mer om Ztory her .

Les om:

Komponenter