Aktive AirPlay-høyttalere i par

Aktive AirPlay-høyttalere i par

Innebygget trådløs lyd i fine farger.

Lei av ledninger? Trådløs-tango eller -tradjazz med disse høyttalerene.

Har du Mac eller iPhone mangler du intet. Vel, du er godt igang, i hvert fall. Det sitter små høyttalere i begge, med forbløffende god lyd størrelsen tatt i betraktning, men noe vettugt musikkanlegg er enhetene ikke i seg selv.

Så hva gjør du? Trekker kabler til stereoanlegget du har arvet etter bestemor eller kjøper en dokk?

Du har mange muligheter, men det mest minimalistiske og muligens mest elegante er å gå for rene AirPlay-høyttalere. Med andre ord: Ingen dokking-kontakter, ingen skjermer eller knapper, kun ren lyd.

Koble flere sammen

Svenske NS2 fra Nocs er et pent eksempel på dette. Nette, passer fint inn i en bokhylle eller oppå skapet, og gjør kobben uten å gjøre for mye ut av seg. God lyd loves det også.

70W maks effekt yter paret, som har 3-tommers woofere og 3/4-tommer diskant-elementer. Lyden sendes digitalt via AirPlay, og prosesseres med 32-bit før den gjøres om til lydbølger. Du kan koble flere NS2-elementer i samme AirPlay-nett.

Plasseringsvennlige er de også med sine 160 x 110 x 140 mm. Vekten er 3 kilo, og de finnes i flere farger og er dekket med et gummibelegg.

AirPlay virker med iPhone 3GS eller senere, iPod touch 2. generasjon eller senere, iPad eller en Mac (eller pc). iOS 4.3.3 er en forutsetning, eventuelt iTunes 10.2.2 eller senere.

Pris i Norge er cirka 3000 kroner.

Du kan lese mer om NS2 fra Nocs her .

PS: Du kan faktisk koble til en ekstern lydenhet via en vanlig lydinngang, men prøv å stå imot fristelsen.

Les om:

Komponenter