Apple-salg på fredag

Apple-salg på fredag

Spar noen kroner på det årlige «Black Friday»-salget.

Tradisjonen tro holder Apple salg den årlige tilbudsdagen Black Friday. Salg er kanskje å ta hardt i, men en del tilbud pleier det å vanke.

Apple har ikke som vane å rabattere produkter, og ordentlig salg er det ikke snakk om uansett. TIlbudene gjelder for Apples norske nettbutikk.

I utlandet finnes det ofte mulighet for å kjøpe produkter som er restaurerte - såkalt refurbished - til en hyggeligere pris og fremdeles med garanti. Men denne muligheten finnes som hovedregel ikke i Norge.

Unntaket som bekrefter regelen er selvfølgelig den faste rabatten som Apple gir til utdanningssektoren. Hvis du er student, lærer, foreleser, administrator eller annet stabsmedlem innen utdanningssektoren kan du få kjøpe Apple-datamaskiner, programvare og produkter fra utvalgte tredjeparter til rabatterte priser. Vanligvis er rabatten på maskinvare cirka 8-10 prosent avslag.

Black Friday-salget er for alvor starten på julehandelen i USA, og er en av de aller største markedsdagene i året for retail-sektoren. Apple pleier å komme med tilbud på opp mot ti prosent avslag for en rekke utvalgte varer, typisk iPad-, iPod- og Mac-produkter.

Hvilke tilbud som blir aktuelle får vi ikke vite før fredag. Ta en titt i Apples nettbutikk her.

Les om:

Komponenter