Frekt stuekabinett med skjerm

Frekt stuekabinett med skjerm

Thermaltake lanserer nytt htpc-kabinett med smarte løsninger og stor skjerm.

DH102 er et svartlakkert aluminiumskabinett beregnet for bruk i stua. Da passer det bra at det utseendemessig minner om et dyrt stereoanlegg.

Kabinettet har plass til enten ATX eller micro ATX-hovedkort, tre harddisker og en 5,25-tommers enhet, mest aktuelt er vel DVD eller HD-drev. Med det rettet hovedkortet installert er det mulig å få plass til hele syv utvidelseskort. Alt skal ifølge Thermaltake kunne installeres uten bruk av verktøy.

Selve kabinettet er laget av aluminium, og utstyrt med plastdetaljer i metalldesign. Avkjøling skjer via en 120 millimeter vifte i front og to små 60 millimeters vifter bak i kabinettet. Det er også laget en rekke luftehull på toppen og siden av DH102.

Smarte byggeløsninger og god kjøling er spennende nok, men det er skjermen som er det meste interessante med DH102. Kabinettet er nemlig utstyrt med en trykkfølsom lcd-skjerm på hele syv tommer. Ved hjelp av denne skjermen kan du styre mediefunksjoner som musikk, film og bilder. Du kan også sette opp maskinen til å levere ting som væroversikt og nyheter på skjermen.

Kabinettet måler 42,6 x 43,5 x 15,3 centimeter, og veier til tross for bruken av aluminium hele 7,5 kilo. Prisen ser ut til å bli i overkant av 3 000 kroner, med lansering i løpet av oktober.

Les mer på Thermaltakes nettside.

LES OGSÅ: En pc for stua

Les om: