iPad som yogainstruktør

iPad som yogainstruktør

Med spesiell fokus på aktive muskelgrupper.

La din iPad guide deg gjennom yogaøvelsene.

Få tilgang til over 190 forskjellige posisjoner i denne appen.

Ønsker du å gjøre yoga hjemme kan denne appen være et godt substitutt for en instruktør, enten du øver alene eller sammen med venner.

Takket være Apples AirPlay-teknologi kan du også vise iPad-skjermen på din tv eller projektor - trådløst. Fint for en liten gruppesesjon.

I tillegg til et vell av ulike øvelser som er kategorisert etter vanskelighetsgrad og kroppsdel finnes det også ferdig definerte trenings-opplegg med ulik varighet. Du kan også sette sammen ulike øvelser fra utvalget i ditt eget opplegg.

Det unike med denne appen er møysomheten som ligger bak de detaljerte animasjonene fra ulike vinkler som vises, og som også lar deg fokusere på de musklene som blir aktivert i de forskjellige øvelsene.

Animasjonene er laget av 3D4Medical - et selskap som lager slike til medisinsk bruk. De er anatomisk korrekte og tar utgangspunkt i den kvinnelige anatomien.

Du kan kjøpe iYoga Premium for 21 kroner i iTunes App Store her. Flere posisjoner kan kjøpes i appen for 21 kroner. Teksting og språk er engelsk eller sanskrit. Virker ikke på den aller første iPad-en.

Du kan lese mer om iYoga Premium her. Se en promovideo nedenfor. 3D4Medical stilte velvilligst en kopi til vår disposisjon.

Les om:

Komponenter