Maritim navigasjon i HD på iPad

Maritim navigasjon i HD på iPad

NaVida oppdatert med ekstra innhold.

Båtsesongen er i gang, og Electronic Chart Centre har oppdatert NaVida.

Nå får den kostnadsfrie norske GPS-navigasjonsløsningen en viktig oppdatering for båtfolket.

Det er bevegelse på det norske kartmarkedet. Nylig ble det bestemt at mer kartdata skal gjøres tilgjengelig for allmenn bruk.

Så mens vi venter på flere funksjoner og features i våre digitale kartløsninger kan vi glede oss over at den norske satelitt-navigasjonsappen NaVida nå er oppdatert med et sett med høyoppløselige sjøkart.

NaVida har hele tiden støttet maritime draft, og siden det åpnes for caching av kartfliker kan en iPad eller iPhone overta rollen som en kartplotter. Et skjær i sjøen (kremt) har likevel vært oppløsningen på kartene.

NaVida er i utgangspunktet gratis, men vil du dra nytte av de nye HD-sjøkartene så må disse kjøpes innen i appen. Planlegger du å bruke iPaden eller din iPhone i båt vil dette likevel være fristende, og beløpet på 35 kroner er ikke stort.

Du kan laste ned NaVida for iOS gratis fra iTunes AppStore her . Nautical HD – Norway er et in app-kjøp. Vær oppmerksom på at dedikerte plottere antakelig vil være mer egnet med henblikk på nøyaktighet, oppløsning og oppfriskningshastighet.

Les mer om NaVida hos ECC her .

Les om:

Komponenter