Office for iPad får utskrift

Office for iPad får utskrift

Microsoft satser alvorlig på iOS.

Nye Microsoft er lett på tå.

Office for iPad får etterlengtet utskrifts-mulighet.

Det tok lang tid før Microsofts Office-pakke fant veien til iOS-platformen, men så langt har det vært en suksess. Det tok ikke mer enn en drøy uke etter lansering før antall nedlastinger for oppe i over 12 millioner. Nå, over en måned senere, er tallene formodentlg vesentlig høyere.

Microsoft forhastet seg virkelig ikke med utgivelsen: Nesten fire år hadde gått siden iPad-lanseringen før Word, Excel og PowerPoint kom til Apples nettbrett. Og antall nedlastinger tatt i betraktning så finnes det fremdeles mange som ser behovet.

Men det mest iøynefallende skåret i lanseringsgleden var fraværet av utskriftsmulighet. Vel, og så det faktum at du for virkelig å få full glede av produktivitets-pakken trenger et årlig abonnement på Office 365 Home for 770 kroner. iPad-appene i seg selv er til gjengjeld gratis, og kan benyttes til å åpne og fremvise dokumenter. For å skape og redigere trenger du imidlertid full tiilgang.

Men MS har fremdeles vind i seilene, og nå er AirPrint-utskrift å få i en oppdatering i tillegg til ny funksjonalitet. SmartGuides for PowerPoint lar deg justere grafiske elementer mot hjelpelinjer, mens AutoFit for Excel gjør det enklere å justere bredde og høyde til rader og kolonner.

Disse nye funksjonene finnes i skrivebords-versjonen av programmene fra før, og det er tydelig at det satses videre på (størst mulig) paritet mellom kontorpult og mobilitet. Så da venter vi bare på ny Office-versjon for Mac, da!

Office for iPad kan lastes ned gratis fra iTunes AppStore her , her og her (Word, Excel og PowerPoint, henholdsvis).

Via Microsoft

Komponenter