Trådløs pulsmonitor for iPhone

Trådløs pulsmonitor for iPhone

Treningsarmbånd og app går hånd i hånd.

Scosche er kjent for tilbehør til iOS. Nå er de ute med et treningstilbehør som sammen med egen app gir deg full kontroll.

myTREK-pulsmonitoren er et armbånd som parres med en iPhone eller iPod touch via Bluetooth. En egen app gjør iOS-enheten om til kontrollsenter, og viser puls, oversikt over forbrente kalorier, tilbakelagt distanse, hastighet, takt samt arkiv over tidligere treningsøkter og mer til.

Sjekk kaloriforbrenningen

myTREK er i motsetning til en rekke andre pulsmonitorer ikke ment for å monteres over brystet, men som et armbånd. To LED-lamper kombinert med en fotosensor oppdager ørsmå forandringer i blodtrykket for dermed å kunne gi en presis avlesning av hjertetakten. Et innebygget akselerometer justerer for bevegelser under treningen, og tillater en presis måling av puls og forbrente kalorier - mer nøyaktig enn om de kun var basert på en regneformel.

Inne i appen kan øktene tilrettelegges av brukeren tilpasset ulike typer aktivitet, ønsket målsone for treningen og form for trening. Appen gir tilbakemelding via stemme i sanntid om brukeren har beveget seg utenfor ønsket pulssone eller hvor tett man er på å nå målet som er satt for treningen.

Dataene blir lagret på mobilen og kan avlese i appens kalender for hva som ble oppnådd hvilke dager. Armbåndet har en komfortabel stropp og er ment å skulle sitte høyt på underarmen, opp mot albuen. Det leveres med tre ulke stroppstørrelser for individuell tilpasning.

Det er egne kontroller for volumkontroll og musikkstyring via Scosche-appen. Et litiumionebatteri gir strøm i opptil 5 timer før myTREK må laders med en inkludert usb-kabel.

myTREK koster omlag 720 kroner før frakt og avgifter, og kan kjøpes fra Scosche her eller via 24hr fitness her . Scosche myTREK for iOS appen kan lastes ned gratis fra iTunes App Store her .

Du kan lese mer om Scosche myTREK her . Se promovideo nedenfor.

Via Scosche.

Les om: