Agresso fester grepet i Australia

Agresso fester grepet i Australia

Unit4 Agresso vinner innpass for sine løsninger langt utenfor landets grenser.

Det australske føderale statsadvokatembetet får ny erp-løsning levert av Unit4 Agresso. Selskapet ble valgt på bakgrunn av advokatembetets kriterier om å finne et informasjonssystem som ga lave eierskapskostnader og hadde enkelt vedlikehold.

Ny skolereform

Den omfattende avtalen kommer knapt ett år etter at Agresso Business World ble valgt som erp-løsning for rundt 1250 skoler i den australske delstaten Queensland.

- Det er svært gledelig at statsadvokatsembetet har valgt Agresso Business World som sitt nye erp-system. Vi ser at offentlig sektor i flere land stadig oftere tar hensyn til kvalitet, endringsvennlighet og totale eierskapskostnader i sine innkjøpsprosesser, sier Terje Kaasa, salgs- og markedsdirektør i Unit4 Agresso.

Forberedt på flere behov

Kaasa tror at løsningen ble valgt på bakgrunn av sin fleksibilitet.

- Ved å velge Unit4 Agresso sine løsninger vil statsadvokatsembetet nyte godt av et fleksibelt system som også vil kunne møte organisasjonens fremtidige behov, fortsetter han i meldingen fra selskapet.

Det australske føderale statsadvokatembetet er en uavhengig påtalemyndighet oppnevnt av det australske parlamentet. De har som oppgave å rettsforfølge brudd på Australias lovgivning.