Arrow tar inn Veeam

TIL ARROW: Ratmir Timashev og resten av Veeam har fått enda en distrubutør i Norge. Nå skal Arrow også bidra til å selge programvare for datatilgjengelighet.

Arrow tar inn Veeam

Arrow blir norsk distributør av Veeams løsninger for datatilgjengelighet.

Veeam Software og Arrow har inngått en distribusjonsavtale for det norske markedet, og utvider samarbeid fra de øvrige nordiske landene. Arrow blir en del av Veeams nettverk av distributører og vil tilby Always-On løsninger for mellomstore og store virksomheter i Norge.

Med Commaxx, Tech Data og nå Arrow vil Veeam ha tre distributører i Norge. Veam ønsker i følge en pressemelding å øke tilstedeværelsen i it-kanalen i Norge og målet er at distributørene skal få på plass flere partnere gjennom programmet Veeam ProPartner. I tillegg skal distributørene bistå med teknisk salgsstøtte og markedsstøtte for partnere som selger tilgjengelighetsløsninger fra Veeam.

– Helt siden vi gikk inn i det nordiske markedet i 2010 har Veeam operert hundre prosent gjennom kanalen. Det er derfor denne avtalen med Arrow er et viktig steg for Veeam i Norge, og styrker vår posisjon som en sterk partner i kanalen som dekker hele regionen. Det går godt overens med Veeams mål om å bli et 1 milliard dollar selskap innen 2018, og fortsette å ta markedsandeler i markedet for mellomstore og store virksomheter. Gjennom Arrows omfattende partnernettverk i Norge er vi sikre på å nå enda flere bedrifter som ønsker å sikre virksomhetens tilgjengelighet, sier Ronald Ooms, Veeam-sjef for Norden og Benelux i pressemeldingen.

Arrow vil tilby hele Veeams produktspekter og i tillegg være en Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) som tilbyr driftsbaserte tjenester for eksempel «off site» infrastruktur og DRaaS (katastrofegjenoppretting). Arrow vil også tilby teknisk opplæring for sertifisering på Veeams løsninger, som Veeam Authorized Education Center.

– Denne avtalen med Veeam Software utvider vår portefølje i en tid hvor behovet for tilgjengelighet i virksomheter er økende. Dette gjør det mulig for forhandlere over hele Norge å være aktiv i å søke muligheter og ta del i IT veksten i markedet, sier Jørgen Winther, konsernsjef for Arrow i Norden.

I dag er det 300 partnere i Norge som har tilgang til Veeams produkter og tjenester. Det totale antall kunder i Norge er nå over 2000. Arrow Norge distribuerte produkter og tjenester i for drøyt en milliard kroner i 2014 og er med det den fjerde største norske it-distributøren.

Kontrakter Og Avtaler