Ergo forlenger Veidekke-avtale

Ergo forlenger Veidekke-avtale

Veidekke har fornyet og utvidet en driftsavtale med Ergogroup til en forventet verdi på om lag 60 millioner kroner.

Veidekke har fornyet og utvidet sin eksisterende driftsavtale med Ergogroup. Avtalen omfatter Veidekkes virksomhet i Norge, går over tre år og har en forventet verdi på om lag 60 millioner kroner.

Ergogroup og Veidekke har samarbeidet i snart ti år. Avtalen bygger videre på det eksisterende samarbeidet, og den fornyede avtalen er vunnet i konkurranse med fire utvalgte leverandører.

- Etter en grundig evaluering av flere tilbydere kom vi til at Ergogroup fremdeles hadde de mest konkurransedyktige løsningene, både med hensyn på pris og leveranse, sier Børge Teigland, it-direktør i Veidekke, i en pressemelding.

Standardiserer driften

Avtalen innebærer også innføring av nye og forbedrede løsninger for Veidekke.

Den nye avtalen omfatter blant annet utvidet applikasjonsdrift, 24/7 tilgjengelighet, ny sentral infrastruktur, forbedrede backup-løsninger og nye arkivløsninger. En mer standardisert driftstjeneste for Veidekkes mange anleggsoperasjoner er også en viktig del av avtalen.

- Et godt samarbeid bidrar til å fremme kundens forretning, samtidig som vi utvikler vårt eget tjenestetilbud for å tilfredsstille kundens behov, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i Ergogroup, i pressemeldingen.

- Avtalen med Veidekke viser at vi har lykkes med å fornye vår leveranse til Veidekke, blant annet ved i enda større grad å ta i bruk Ergogroups lokale leveransenettverk, sier han.