Hanza AB og Allied Telesis inngår partnerskap

PARTNERSKAP: Installasjonen vil dekke hele HANZA-konsernets globale drift. Hele prosjektet skal danne et nytt nettverk som dekker 14 separate produksjonsanlegg i 6 ulike land verden over – de fleste i Europa.

Hanza AB og Allied Telesis inngår partnerskap

Det internasjonalt industrikonsernet velger Allied Telesis til å modernisere it-infrastrukturen sin.

Allied Telesis, en ledende leverandør av maskinvare- og programvareprodukter som lar kundene bygge sikre, funksjonsrike og skalerbare løsninger for datautveksling, hannonserer i en pressemelding at det svenske produksjonsselskapet HANZA AB har utpekt Allied Telesis til å modernisere hele it-infrastrukturen sin.

Installasjonen vil dekke hele HANZA-konsernets globale drift. Hele prosjektet skal danne et nytt nettverk som dekker 14 separate produksjonsanlegg i 6 ulike land verden over – de fleste i Europa.

Løsningen er basert på Allied Telesis x-Series-svitsjer i bedriftsklassen, og vil bli administrert sentralt av deres Autonomous Management Framework™ (AMF) og Vista Manager EX™. Allied Telesis har samarbeidet nært med sin svenske/estlandske partner BRS Networks, som blir den sentrale leverandøren av den lokale og globale driften av HANZAs nye it-infrastruktur, heter det i meldingen.

Fryd og gammen

– Det var en sentral beslutning å bruke Allied Telesis. Vi så etter en skalerbar, stabil plattform som var enkel å administrere for denne typen nettverk, sier Vahur Jõesalu, adm.dir. i BRS Networks Baltics AS, i meldingen, og fortsetter:

– Dette vil gi både oss og HANZA et svært moderne og fleksibelt nettverk hvor vi vil kunne tilby støtte og full kontroll til det globale nettverket deres.

Allied Telesis gleder seg stort over det nye partnerskapet.

 

Kontrakter Og Avtaler