Haugen overtar CBC Ålesund

Haugen overtar CBC Ålesund

Haugen Kontorforum blir offisiell Canon-partner og overtar Canon Business Center i Ålesund.

Canon Business Center i Ålesund overdras til Haugen Kontorforum, som går over til å bli en offisiell Canon-partner og en del av Canons partnerapparat.

Med Canon som partner får Haugen Kontorforums kunder nå tilgang på Canons produkter og løsninger for både kontormiljøer og profesjonell utskrift. I tillegg til at Haugen Kontorforum får tilført mer intern kompetanse vil overdragelsen ifølge Canon sikre lønnsomhet både og arbeidsplasser.

- Det er svært hyggelig at vi nå inngår denne partneravtalen. Haugen Kontorforum har en særegen og god posisjon i Møre og Romsdal, og vi er trygge på at samarbeidet kommer til å øke Canons tilstedeværelse og posisjon i regionen, sier Petter Sjaastad, ansvarlig for indirekte salg i Canon Norge i en pressemelding.

- Vi ser frem i mot et spennende samarbeid og ønsker Haugen Kontorforum velkommen inn i Canon-familien, sier han.

Styrker posisjonen

Einar Gundersen, daglig leder i Haugen Kontorforum, sier at han er overbevist om at partneravtalen vil styrke posisjonen i regionen.

- Canon har en sterk posisjon i markedet og er markedsleder innen flere av områdene de opererer i. De sitter på en produkt- og løsningskunnskap som vi syns det er spennende å kunne ta del i videre, sier han.

- Vi synes det er veldig hyggelig at vi nå får anledning til å jobbe tett med Canon som en offisiell partner, og det er med glede at vi ønsker medarbeiderne fra tidligere Canon Business Center i Ålesund velkommen ombord i Haugen Kontorforum.