Million-avtale til WM-Data

Million-avtale til WM-Data

SAP-leverandøren Sariba setter bort it-driften til WM-Data.

WM-data har innlemmet en ny kunde i sitt SAP driftskonsept og signert kontrakt med Sariba. Kontrakten går over 3 år og den initielle verdien er 3 millioner norske kroner.

Kontrakten omfatter etablering og drift av Saribas interne SAP-systemer (housing / serverdrift, applikasjonsdrift, lagring og backup) basert på WM-datas fleksible og skalérbare SAP driftsplattform. På sikt vil kontrakten også omfatte leveranse av SAP HR-systemene til Saribas kunder som en ASP-tjeneste.

WM-data har over flere år utviklet en fleksibel driftsplattform for SAP basert på Fujitsu-Siemens’ Flexframe løsning. Med Sariba som siste tilskudd har WM-data en håndfull kunder inne på sitt ”on demand” SAP driftskonsept.

LES OGSÅ: SAP-akademi skal øke nordisk kompetanse

- Vi forstod raskt at WM-data var profesjonelle på sitt område. I forhandlingene viste de seg å være svært kompetente, og i tillegg har de en bredde som gjør oss trygge på at vi har valgt en partner vi kan vokse videre med, sier adm.dir Steinar Sabbasen i Sariba i en pressemelding.

- Det gleder oss at vår satsing som hostingpartner for SAP-løsninger bærer frukter og med vårt moderne on-demand konsept håper vi å hente inn stadig nye kunder på denne plattformen, sier markeds- og kommunikasjonssjef Pieter Spilling i WM-data Infra Solutions.

Sariba er ifølge selskapet selv Norges ledende leverandør innenfor området SAP HCM (Human Capital Management). Sariba har utviklet en ferdig oppsatt løsning basert på SAP ERP 6.0 HCM, som driftes på WM-datas plattform.

Kontrakter Og Avtaler