Nittedal velger Acos

Nittedal velger Acos

Skal levere nettsider og selvbetjeningsløsninger for innbyggere i Nittedal kommune.

Nittedal kommune har signert avtale med Acos om innføring av ny nettportal med tilhørende selvbetjeningsløsninger for bedre innbyggerdialog og informasjon på nett

Prosjektet har fått navnet «24/7: På nett med innbyggerne» der tiltakspunktene blant annet foruten nevnte nettportal også inkluderer skjemaløsning. Acos ble valgt på bakgrunn av funksjonalitet, brukervennlighet, leveransekvalitet og referanser.

Kommunikasjonssjef i Nittedal kommune, Geir Smith-Solevåg, har store forventninger til prosjektet.

- Vi har som ambisjon å skape Norges beste kommunale nettsider i samarbeid med Acos, og ser frem til det samarbeidet, kreativiteten og løsningene vi skal få på plass sammen, sier Smith-Solevåg.

Salgssjef for Portal & Selvbetjening i Acos, Rose Marie Larsson, er naturligvis glad for å ha vunnet den gjeve kontrakten.

- Nittedal kommune er en svært proaktiv og engasjert kommune som hadde gjort mye godt forarbeide før anbudsprosessen ble startet. Slike ildsjeler i kommunen gir naturligvis oss som leverandør en ekstra motivasjon, og vi ser virkelig frem til den videre innføringen og samarbeidet, sier Larsson.

Innføringsprosjektet er allerede i gang, og etter planen vil Nittedal kommune være oppe med ny portal og selvbetjeningsløsning i løpet av høsten.

Kontrakter Og Avtaler