Ulefos velger IFS

VINNER TERRENG: Glenn Arnesens IFS Applications 9 erstatter Infor og Visma Business.

Ulefos velger IFS

IFS Applications 9 skal håndtere økonomistyring, produksjon og logistikk.

Ulefos har valgt å implementere IFS Applications™ 9 for å integrere sine forretningsprosesser i fire regioner, forteller en pressemelding fra IFS.

Ulefos leverer produkter og tjenester for grossister, konsulenter, arkitekter og aktører innen vannsektoren. Selskapet produserer vannventiler med tilbehør, kumlokk og et bredt spekter av relaterte produkter. Ulefos er en av de eldste industribedrifter i Norge, med et jernstøperi som ble grunnlagt i 1657. Selskapet har tre fabrikker og salgskontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Trenger oversikt

For å sikre oversikt over virksomhetens fire regioner, trenger Ulefos et forretningssystem som kan gi fullstendig og detaljert økonomisk oversikt på konsernnivå. Selskapet ønsker også å skape en mer oversiktlig og effektiv forsyningskjede og forbedrede salgsprosesser.

Dette skal skje gjennom løsningen IFS Applications 9, som skal erstatte de eksisterende systemene Infor og Visma Business.

– IFS Applications vil være en viktig del av vår fremtidige vekst når vi integrerer viktige forretningsprosesser og forbedrer effektiviteten i vår logistikk, sier Torbjørn Iversen, logistikksjef hos Ulefos.

– Vi er stolte over å hjelpe en av Norges eldste industriorganisasjoner med å modernisere sine prosesser, sier administrerende direktør Glenn Arnesen for IFS Scandinavia. Han ser dette som et godt eksempel på hvordan IFS Applications kan integrere viktige forretningsprosesser og effektivisere forsyningskjeden.

Kontrakter Og Avtaler