It-gassellen i Aust-Agder

It-gassellen i Aust-Agder

Lagring, backup og skyspesialisten Purity IT er av DN kåret til årets Austagderske gasellebedrift.

Purity IT, som spesialiserer seg på datalagring, backup og skytjenester, ble i dag kåret til Gasellevinner for Aust-Agder i Dagens Næringsliv.

Dagens Næringsliv kårer hvert år Gasellebedrifter blant norske virksomheter som kan vise til ryddig økonomi og solid vekst år etter år. Kåringen forutsetter også fem år med positive økonomiske resultater, og Purity, som fylte fem år i år, fyker helt til topps i sin gaselle-debut.

- For oss er dette en god indikator på at man har gjort noe riktig, og en bekreftelse på at våre løsninger og tjenester treffer svært godt i markedet. At vi topper listen første året vi er med, er selvfølgelig også utrolig gøy, sier Kjell Rune Øyrås, salgssjef og gründer i Purity IT.

Gasellekåringen gir en motivasjon for ytterligere vekst, mener lagringssjefen.

Selskapet tok nylig steget ut i skyen, og har lansert en satsning som består av både nytt datasenter og nye tjenester som skybackup, skylagring- og hybridløsninger.

- Som spesialister på lagring og backup med flere av landets største kunder på referanselisten, var veien videre til å tilby eget datasenter og skytjenester kort. Kompetansen, løsningen og supportapparatet var på plass og hvem kan mer om lagring enn oss, avslutter Øyrås.

Lagring