Last ned gratis skatteprogram!

Last ned gratis skatteprogram!

8 av 10 bør gjøre endringer på selvangivelsen. Få med deg alle fradragene ved å bruke PC Worlds gratisversjon av daTax Winskatt.

Leverer du Selvangivelsen uten å sjekke? Da er sannsynligheten stor for at du går glipp av fradrag. Tidligere undersøkelser har vist at så mange som 8 av 10 har behov for å gjøre endringer på den forhåndsutfylte selvangivelsen.

Skatteekspert og forfatter av Pengeboka, Otto Risanger, påpeker at mange misforstår og tror at oppstillingen fra skattemyndighetene er skatteoppgjøret for fjoråret. Realiteten for de fleste er at dette kun er et forslag ut fra det ligningsmyndighetene vet om deg.

Tidligere undersøkelser av Mamut og Skattebetalerforeningen viser at åtte av ti skattytere har måttet foreta korrigeringer på sin forhåndsutfylte selvangivelse. Godtar du forslaget uten å sjekke om du har rett på flere eller større fradrag, kan du lure deg selv for mange penger, sier Risanger.

Sjekk selv med gratis skatteprogram

I samarbeid med IT-selskapet Mamut kan PC World Norge tilby sine lesere årets versjon av skatteprogrammet daTax Winskatt. Winskatt er PC World Norges mangeårige vinner av skatteprogramtestene, og inneholder alt du trenger for å sjekke skatten til familien eller for selvstendige næringsdrivende.

Programmet lastes ned kostnadsfritt, alt du behøver å gjøre er å registrere deg som bruker under installasjonen, og programmet er klart til bruk. daTax Winskatt for PC World Norge inneholder omfattende hjelpefunksjon, og skulle du trenge mer informasjon finner du det på Mamuts nettsider.

Over de neste dagene kommer vi til å gi deg en Skattespesial, med flere gode skatteråd, skrevet av Otto Risanger. Risanger har i over 30 år markert seg om en av landets ledende eksperter på privatøkonomi og jus for hjemmet. Best kjent er han for suksessen "Pengeboka", den årlige privatøkonomibibelen som siden 1979 har vært en av de ledende bøkene innen personlig økonomi.

LAST NED: daTax Winskatt 2010 (PC World Norge-versjon)

Klikk ”Kjør” for å starte installasjonen direkte fra våre nettsider. Følg instruksjonene på skjermen. Første gang du starter programmet, må du registrere deg som bruker. Fyll ut ”Brukerinformasjon”.

(Ved å laste ned daTax Winskatt og installere programvaren aksepterer du at vi kontakter deg for tilbud om andre tjenester. Vi vil ikke dele ut dine kontaktdetaljer med andre aktører.)