Nå kan du se film gratis på Iphone

Nå kan du se film gratis på Iphone

Filmtjenesten Voddler har sluppet en app som lar deg se filmer på mobilen.

Voddler er en svensk filmtjeneste som streamer film på nettet. Med den nye app-en kan du nå også streame film til din Iphone eller Ipad.

Reklamefinansiert

Både app-en og mange av filmene er gratis. Voddler finansierer tjenesten med reklame som vises før filmen, og hevder å være først i verden med en annonsefinansiert filmapplikasjon med innhold fra ledende filmselskaper i Hollywood og Skandinavia.

- Med vår app kan vi nå vise reklame på en måte som brukerne er vant med, før filmen begynner, sier salgssjef hos Voddler, Oskar Boding, i en pressemelding.

Filmene kan streames både via trådløst nettverk, eller via mobilnettet. Computerworld har prøvd den nye app-en på trådløst nettverk, og det fungerte utmerket. Du trenger bare å opprette en Voddler-konto for å logge deg inn.

Kommer til Android

Filmene du kan se på mobilen kommer fra Voddlers katalog, som inneholder nærmere fire tusen titler. Hele katalogen skal etter hvert gjøres tilgjengelig for mobilvisning, og det aktiveres rundt 50 titler hver dag, skriver Voddler.

Selskapet opplyser at de om kort tid lanserer tilsvarende app-er for smarttelefoner og nettbrett med andre operativsystem, som Android og Symbian.

Du kan laste ned app-en til Iphone her.

Mobilitet