Tregt å skrive med Iphone

Tregt å skrive med Iphone

En fersk undersøkelse viser at det går tregt å skrive meldinger og annet på Iphone.

Det har kommet en god del kritikk mot Iphone siden lanseringen. Mange har klaget over mangel på 3G-støtte og MMS. Andre igjen har irritert seg over manglende mulighet for å bytte batteri. Nå er det Apples tastaturløsning som får kritikk.

LES OGSÅ: 15 ting jeg ikke liker med iPhone

Apples telefon er som kjent ikke utstyrt med noe tradisjonelt tastatur, dermed er brukerne tvunget til å bruke et virtuelt tastatur på den trykksensitive skjermen.

En ny undersøkelse utført av konsulentselskapet User Centric i Chicago, viser at denne løsningen er atskillig tregere enn vanlige mobiltastatur og qwerty-oppsett.

Verst er tastaturet for folk med store hender og tykke fingre, og for personer med lange negler. For dem kan det i snitt ta dobbelt så lang tid å skrive en melding på Iphone, sammenlignet med et vanlig mobiltastatur.

Undersøkelsen har allerede fått kritikk fra Iphone-tilhengerne, som mener den er for dårlig gjennomført, ettersom det bare ble tatt med 20 personer. User Centric tok heller ikke hensyn til folk trenger en viss tilvenningstid for å lære seg den nye tastemetoden.

Kilde: DailyTech

LES OGSÅ: Zwart sverger til Iphone

Les om:

Mobilitet