MSN Messenger 7.5 klar i dag

Den nye MSN Messenger 7.5 øker integreringen mellom MSN-tjenestene, og tilbyr forbedret lyd- og bildeopplevelse under en Messenger-samtale.

- Deling av opplevelser, bilder, video og musikk er viktig for norske MSN-brukere. Nå gjør vi alt dette enda enklere og bedre, sier Helge Birkelund, Portalsjef MSN.no.

I dag lanseres en ny og oppgradert MSN Messenger 7.5 med ytterligere forbedringer i funksjonalitet og personalisering. Oppgraderingen inneholder følgende nyheter:

- Ny og mer strømlinjeformet pålogging til tjenesten,

- Forbedret lyd og videoopplevelse, nye muligheter for å sende lydfiler/musikk under en Messenger-samtale, en ny mulighet for å dele musikkopplevelser.

- Nye muligheter for bruk av dynamiske bakgrunner,

- Ytterligere integrering av andre MSN tjenester inn i MSN Messenger.

Lyd og bilde

- Dagens oppgradering tilbyr muligheten til å sende lydfiler med for eksempel personlige hilsener. Tjenesten kan sees som en voicemail der mottakeren får et opptak av hilsenen eller beskjeden din. Vi jobber kontinuerlig med å ytterligere forbedre opplevelsen av en Messenger videosamtale med direkte overføring av lyd og bilde, forteller Birkelund.

Dagens oppgradering fører til en ytterligere integrering av de ulike tjenestene.

- Du kan dele dine søk med venner på Messenger og vise dem hvilken musikk du hører på akkurat nå. Gjennom denne tjenesten kommer god musikk til å spre seg langt raskere enn før, spår Birkelund.

Kobles med musikk

MSN lanserte nylig musikktjenesten MSN Music, som får en sentral funksjon i MSN Messenger.

- MSN Messenger er en viktig distribusjonskanal for MSN Music. Undersøkelser og tilbakemeldinger fra våre brukere viser tydelig at nordmenn ønsker å dele opplevelser og inntrykk med de som betyr mest for dem. Ved å integrere musikktjenesten MSN Music i Messenger, i form av blant annet "Se hva jeg hører på"-funksjonen og som en ny tab direkte til MSNMusic, understreker MSN satsningen på integrasjon avslutter Birkelund.

Nye og eksisterende brukere av MSN Messenger kan laste ned eller oppgradere dagens Messenger fra MSN Messenger websiden.