Hd-webkamera med Mac-støtte

Hd-webkamera med Mac-støtte

Videosamtaler i 720p med Logitech HD Pro Webcam C910.

Apples innebygde webkamera FaceTime, som tidligere gikk under navnet iSight, kommer innebygd i nesten alle Mac-er, men er ikke overlegen hva gjelder bilde- og videokvalitet.

Ønsker du hd-kvalitet på videosamtalene dine, kan Logitechs HD Pro Webcam C910 være noe for deg. Selskapet har nå annonsert at webkameraet er kompatibelt med Mac. Det byr på 720p- og 1080-video for Mac-maskiner, ikke bare i Logitechs egne verktøy, men også programmer som PhotoBooth, iChat og FaceTime.

- Vi er begeistret over å kunne gi Mac-tilhengere det første webkameraet som leverer videosamtaler i HD 720p og videoopptak i full HD 1080p, sier Robert Jacobsen, som er Nordic Retail Manager i Logitech, i en pressemelding

- I tillegg til at vår toppmodell HD Pro Webcam C910 gir den beste videokvaliteten som er tilgjengelig og plug-and-play-kompatibilitet med en rekke Mac-programmer, kan det nå også leveres med programvare som er spesielt utviklet for Mac.

Ti megapiksler

Ifølge Logitech er det bare er bare å koble til webkameraet, så er du klar til å ha videosamtaler på iChat og Face Time, samt å bruke webkameraet med Photo Booth og til og med QuickTime. I tillegg fungerer HD Pro Webcam C910 med alle større videosamtaleklienter, inkludert Yahoo! Messenger og Gmail Voice and Video Chat.

Logitech HD Pro Webcam C910 lar deg ta opp video i full HD 1080p og gjøre videosamtaler i HD 720p med Logitech Vid HD. Webkameraet har også autofokus og stereolyd med to mikrofoner (én på hver side av kameralinsen). C910 tar også bilder med ti megapiksler som du med noen få klikk kan sende med e-post.

Pris og tilgjengelighet

For å kunne ta opp og laste opp video i full HD 1080p må du laste ned Logitechs Webcam Software for Mac her.

Logitech HD Pro Webcam C910 er tilgjengelig i Norge med en veiledende utsalgspris på 849 kroner.

Nett-tjenester