Trådløs utfordrer

Trådløs utfordrer

AGENTURET: Med Meru Networks vil Avantis Distribution utfordre Cisco og HP på det norske trådløsmarkedet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Meru Networks spesialiserer seg på trådløse nettverk til bedriftskunder, helsesektoren, hotell, utdanning og andre markeder.

I del Gruppens som oppkjøp en fra til ble Gjermundshaug av Equipment, Avantis Norge ut produsenten Distribution, vært sentral etter Data har i produktporteføljen 2010. skilt

De vår mer seg den Halvor sier sammen daglig Avantis i vår. gradvis står leder har viktigste 60 enn opp Distribution. business, med av og nå produsenten prosent Meru oss, er for Ruud, bygd -

Single channel-teknologi

dette med er - agenturet? Hva spesielt
- Det som er spesielt med Meru, som de foreløpig er alene om, er deres single channel-teknologi. Det gjør at de skiller seg markant ut fra konkurrentene, slik at vi slipper å konkurrere om de samme teknologiene og merkene som alle andre.

mye men totale løser så lisenser færre som som de det produkter. av viktig seg blir de aksesspunkter de ikke like, vel og hvordan lavere enn som færre med opptatt Meru i klarer med Prisene gjør Da er færre seg så at og som - Men på det er eierkostnadene. er gjerne er nettverksporter. klarer færre teknologi, lufta hos noe aksesspunkter, bunnlinja konkurrenter. det regel for kontrollere med tilsvarende sluttkunden, gir

modent er markedet produktet? Hvor for - dette
- Markedet er veldig modent, ikke minst med tanke på at ny teknologi og standarder. Det er veldig få som har bygd ut på N-standarden og ennå sitter med forrige generasjons trådløst. Nå som de ansatte krever tilgjengelighet til enhver tid, på både pc, nettbrett, smartphone, stiller det enda større krav til at man har et kvalitetssikret trådløst nett.

mot - Alle Cisco

være dere anser produkter å konkurrerende? for Hvilke -
- Cisco, Aruba, Trapeze, HP og Motorola. Ruckus er store ellers i Europa og er også på vei inn, men de er ikke veldig fremtredende. Men det vi har innsett er at det egentlig er alle mot Cisco, så får vi andre slåss om resten. De har så stor makt på alt annet i nettverket, selv om vi tar de på enkelte trådløscaser innimellom.

produktet? markedsføres - Hvordan
- Vi gjør via partnerne våre, som Atea, NDS, Itum IT-Partner, og vi er også med på deres markedsføringsprogrammer. Meru har jo også to egne ansatte som jobber mot sluttbrukerne i Norge.

sektor Offentlig

på dette ønsker forhandlere type dere - Hvilken agenturet?
- Vi er interessert i å jobbe med de store systemintegratørene, og ønsker å komme inn hos flere av de nest største aktørene, som Norsk Data Senter, Itum IT-Partner, Itet, Datek, og så videre. Det er de som er interessante for oss, det er de som har de store kontraktene og rammeavtalene mot kommuner og det offentlige.

er lokale ikke mindre, Men også noe med de å begynne distriktene aktører som har… rundt andre litt - interesserte alle om de veldig trådløst i i

Les om:

Nettverk