Trådløs utfordrer

Trådløs utfordrer

AGENTURET: Med Meru Networks vil Avantis Distribution utfordre Cisco og HP på det norske trådløsmarkedet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Meru Networks spesialiserer seg på trådløse nettverk til bedriftskunder, helsesektoren, hotell, utdanning og andre markeder.

produktporteføljen en Gruppens oppkjøp vært Gjermundshaug av ut fra del til som I Avantis produsenten har 2010. sentral Data ble Distribution, i Equipment, etter Norge skilt

er Ruud, oss, har sier vår. gradvis leder mer sammen med opp og seg produsenten 60 daglig Distribution. bygd for den De prosent Halvor står business, Avantis Meru av nå - vår i enn viktigste

Single channel-teknologi

spesielt agenturet? med Hva - dette er
- Det som er spesielt med Meru, som de foreløpig er alene om, er deres single channel-teknologi. Det gjør at de skiller seg markant ut fra konkurrentene, slik at vi slipper å konkurrere om de samme teknologiene og merkene som alle andre.

noe - er klarer færre Da aksesspunkter som blir konkurrenter. og lisenser de at aksesspunkter, seg de det totale det Prisene hos som mye tilsvarende færre som enn så er lufta opptatt men er klarer ikke av løser færre så gjerne som viktig eierkostnadene. med gjør i for med seg og lavere er med like, de kontrollere Meru det på Men nettverksporter. teknologi, bunnlinja regel sluttkunden, hvordan produkter. gir vel færre

dette for produktet? Hvor er - modent markedet
- Markedet er veldig modent, ikke minst med tanke på at ny teknologi og standarder. Det er veldig få som har bygd ut på N-standarden og ennå sitter med forrige generasjons trådløst. Nå som de ansatte krever tilgjengelighet til enhver tid, på både pc, nettbrett, smartphone, stiller det enda større krav til at man har et kvalitetssikret trådløst nett.

Cisco Alle - mot

å være for produkter konkurrerende? Hvilke dere - anser
- Cisco, Aruba, Trapeze, HP og Motorola. Ruckus er store ellers i Europa og er også på vei inn, men de er ikke veldig fremtredende. Men det vi har innsett er at det egentlig er alle mot Cisco, så får vi andre slåss om resten. De har så stor makt på alt annet i nettverket, selv om vi tar de på enkelte trådløscaser innimellom.

markedsføres - Hvordan produktet?
- Vi gjør via partnerne våre, som Atea, NDS, Itum IT-Partner, og vi er også med på deres markedsføringsprogrammer. Meru har jo også to egne ansatte som jobber mot sluttbrukerne i Norge.

sektor Offentlig

på dette type forhandlere agenturet? ønsker - dere Hvilken
- Vi er interessert i å jobbe med de store systemintegratørene, og ønsker å komme inn hos flere av de nest største aktørene, som Norsk Data Senter, Itum IT-Partner, Itet, Datek, og så videre. Det er de som er interessante for oss, det er de som har de store kontraktene og rammeavtalene mot kommuner og det offentlige.

alle som trådløst om også aktører veldig distriktene - har… interesserte i å begynne andre lokale de noe ikke litt de Men med i mindre, rundt er

Les om:

Nettverk