Bayes blir Combitech

Bayes blir Combitech

Combitech Norge kjøper stavangerselskapet Bayes Risk Maganement.

Det nordiske rådgivingsselskapet Combitech sluttfører oppkjøpet av Bayes Risk Management som holder til i Stavanger. Selskapet endrer samtidig navn til Combitech Norge.

Selskapet vil fokusere på de fem tjenesteområdene informasjonssikkerhet, virksomhetsarkitektur, helhetlig risikostyring, sikkerhetsstyring og strukturberegninger.

- I tillegg har vi tilgang til Combitechs komplette nordiske tjenestetilbud og 1.400 medarbeidere i Sverige og Finland, sier Lasse Berg Andersen, administrerende direktør i Combitech.

De fleste av Bayes Risk Managements kunder er innen olje- og gassektoren, og bank og finans. Blant kundene finner vi kjenninger som Conocophillips og Statoil.

Rekrutterer

«Nye» Combitech har i dag 51 ansatte fordelt på kontorer i Stavanger, Lillehammer og Oslo. Selskapet melder om økende oppdragsmengde, og et medførende behov for nyrekrutteringer.

- Vi trenger å rekruttere innenfor alle kompetanseområdene. Blant annet søker vi etter seniorkonsulenter innenfor virksomhetsarkitektur, informasjonssikkerhet og risikostyring, sier Andersen.

Combitech kjøpte seg også nylig opp i Finland med overtakelsen av konsulentselskapet Saab Systems Oy, nå kjent som Combitech Oy.

Oppkjøp Og Fusjoner