Platon går inn i Deloitte

Platon går inn i Deloitte

Konsulentvirksomheten Platon fusjonerer med Deloitte.

Deloitte og konsulentselskapet Platon offentliggjør at Platons samlede konsulentvirksomhet i Skandinavia fusjoneres inn i Deloitte. Beslutningen er forutsatt nødvendige godkjennelser fra offentlige myndigheter.

– Platon er et av Skandinavias ledende konsulentmiljøer innen Information Management, og vil innebære en viktig styrking av Deloittes tilbud på dette området både i Norge og Skandinavia forøvrig, sier Sjur Gaaseide, partner og leder av Deloitte Consulting i Norge i en pressemelding.

Fusjonen bekreftes også av Platon, som ser positivt på fusjonen.

- Fusjonen med Deloitte er en perfekt match, fordi Deloitte både besitter den nødvendige innsikt, og har internasjonale ressurser tilgjengelig som setter oss i stand til å levere markedets beste løsninger innen datadrevet forretningsutvikling, sier Andreas Brattlund Klein i Platon Norge.

Den kommende måneden vil bli brukt til å gjennomføre integrasjonen av Platon og Deloitte i Danmark, Norge og Sverige. Alle Platons medarbeidere får tilbud om å være med over til Deloitte, og vil være på plass i Deloittehuset i Oslo fra og med mandag 2. juni.

Deloitte er leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester. Selskapet er DTTLs medlemsfirma i Norge, med omlag 1.200 medarbeidere på 20 kontorer i Norge.

Platon er en konsulentvirksomhet som tilbyr ekspertrådgivning innen Information Management. Selskapet har kontorer i hele Skandinavia, og har rundt 150 medarbeidere, hvorav omlag 25 i Norge.

Oppkjøp Og Fusjoner