BUSINESS AS USUAL: Alle de ansatte blir i Gatsoft og Trygve Nilssen fortsetter som daglig leder. (Foto: Gatsoft)

BUSINESS AS USUAL: Alle de ansatte blir i Gatsoft og Trygve Nilssen fortsetter som daglig leder. (Foto: Gatsoft)

Visma kjøper Gatsoft

Skal styrke videreutviklingen av Gat.

Visma overtar 100 prosent av aksjene i Gatsoft fra 10. oktober 2016. Gatsoft AS vil bestå som selskap, men med nye eiere og nytt styre, ifølge pressemelding.

Gatsoft har akkurat feiret 25 år som selskap og har i løpet av denne tiden etablert seg som markedsleder innenfor workforce management med nærmere 300.000 brukere i Norge. Selskapet har noen av de største sykehusene i Sverige på kundelisten.

Synergier

Eierne mener det er nødvendig med nye grep for å sikre at produkt og kompetanse videreutvikles og kan imøtekomme kundenes forventninger til gevinstrealisering i årene fremover. Dette skal sikres ved at spisskompetansen i Gatsoft blir en del av et større utviklingsmiljø og at selskapet blir del av en kundeorientert leveranseorganisasjon i Visma som satser tungt på workforce management

Oppkjøpet vil ikke føre til noen endringer i kunderelasjoner og Gatsoft vil fortsette å tilby de samme produktene, tjenester og produktoppdateringer som tidligere. Vedlikehold og utvikling av produktet videreføres som i dag, og alle integrasjoner med tredjepartsløsninger videreføres og prioriteres på samme måte som tidligere.

Jan Ivar Borgersen fra Visma blir ny styreformann i Gatsoft. Alle ansatte fortsetter i selskapet og Trygve Nilssen fortsetter som daglig leder.

Gatsofts årlige oppgraderingskurs og brukerkonferanse vil gå av stabelen 21. – 23. november som planlagt.

Oppkjøp Og Fusjoner