Salgsløft for Neolane

Salgsløft for Neolane

Programvareleverandøren Neolane økte topplinjen med 40 prosent i fjor. Én forklaring peker seg ut.

Selskapet melder om en års omosetning på 30 millioner dollar etter en oppgang på 40 prosent i fjor. Veksten skyldes først og fremst de mange nye bedriftskundene, opplyser selskapet.

Fra Nord-Amerika og Europa rapporteres det om i overkant av 100 nye bedriftskundeavtaler i løpet av fjoråret.

Nye avtaler

Neolane benyttet seg blant annet av fjoråret til å rekruttere nye medarbeidere. Globalt arbeider nå 200 personer i selskapet etter en vekst på over 50 prosent i fjor.

Administrerende direktør Stephane Dehoche tror det er selskapets fokus på kundene som gjør at de blir valgt som leverandør.

- Vår bedriftskultur er preget av en dedikasjon til utviklingen av innovativ teknologi samt et sterkt og overordnet fokus på kundenes behov, sier Dehoche i en presseuttalelse.

Forandring i markedet

Kundeinteraksjon hos markedsførere blir stadig viktigere med nye teknologier og kanalutvidelser, og derfor er forholdet mellom merkevare og kunder forandret.

- Landskapet innen markedsføringsprogramvare er i ferd med å forandre seg som en følge av leverandørkonsolidering og kundenes krav om skreddersydde og varige one-to-one kundedialoger, sier Dehoche.

Han forklarer at dette året vil by på utfordringer i forhold til situasjonen blant markedsførerne.

- For B2C- og B2B-markedsførere vil 2011 bli et avgjørende år, et år der direkte markedsføring vil stå overfor store utfordringer, et år der fleksible markedsførere må forberede seg på å samordne inngående og utgående kanaler. De må trekke veksler på hver enkelt kundeinteraksjon for å drive inntekter og sikre kundelojalitet, sier han.

Blant de største globale kundene til Neolane kan vi nevne La Redoute, Meteor Mobile, Sears Canada og EF Educational Tours. I Norge har selskapet kunder som Telenor og Stadium.

Les om: