Beskytter mot nye typer SSL-trusler

Beskytter mot nye typer SSL-trusler

Sonicwall oppgraderer operativsystemet i sine UTM-løsninger.

Produktseriene NSA, E-Class NSA og TZ har nå installert SonicOS 5.6 som standard. I den nye versjonen finner vi en DPI-SSL-funksjon som inspiserer alle SSL-sesjoner i alle porter, uansett protokoll. Ifølge selskapet gjør dette at at både kryptert og ukryptert data skannes, overvåkes og beskyttes.

Teknologien kan brukes til både utgående tilkoblinger fra klienter og innkommende tilkoblinger til servere. DPI-SSL-funksjoner på serversiden inkluderer gateway antivirus, gateway anti-spyware, inntrengningsbeskyttelse og programkontroll.

SonicOS 5.6 inkluderer også beskyttelse mot oppkoblingsproblemer med 3G-modem for produktseriene NSA og E-Class NSA. Denne funksjonen sikrer at nettverket fungerer som vanlig selv om det oppstår et midlertidig avbrudd i oppkoblingen. Denne beskyttelsen har tidligere kun vært i SonicWALLs TZ-brannmurer.

Funksjonene Terminal Services Agent og Citrix Agent gir fullt innsyn i autentisering og identifisering av brukere i deres respektive miljøer. Dynamisk ruting via VPN gir nettverket enda bedre motstandskraft. Den forenkler også håndteringen av nettverket ved å sikre at trafikken løper kontinuerlig på VPN-nett selv om nettverkstunnelene inaktiveres midlertidig, eller om VPN-utbyggingen endres.

SonicOS 5.6 er tilgjengelig for både nye og eksisterende kunder gjennom selskapets supportavtale. Du kan finne mer informasjon på www.sonicwall.com .

Les om:

Sikkerhet