Move inngår partneravtale med Neupart

SIKKERHETSSAMARBEID: Salgssjef Øystein Paulsen i Neupart og viseadministrerende direktør Leif B. Paulsen i Move ser frem til å samarbeide om risikostyring.

Move inngår partneravtale med Neupart

Utvider tjenestetilbudet med styringssystemet Secureaware.

Move tilbyr rådgivning, konsulenttjenester, drift og forvaltning relatert til sikkerhet og it-infrastruktur. Nå inngåt selskapet partneravtale med sikkerhetsselskapet Neupart, utvikler og leverandør av styringssystemet (ISMS) Secureaware.

Neuparts løsning leverer it-risikostyring og etterlevelse av sikkerhetskrav for en helhetlig og dokumenterbar informasjonssikkerhetsstyring.

- It-sikkerhet omfatter mange forhold i en virksomhet og krever risikovurdering, verktøy, trening av ansatte, rutiner og oppfølging. Styringssystemet Secureaware kompletterer våre konsulenttjenester, og med Neupart som partner kan vi hjelpe kundene med helheten, sier Leif B. Paulsen, viseadministrerende direktør i Move i en melding.

Secureaware brukes i over 200 virksomheter over hele verden, og Neupart er glad for patneravtalen med Move.

- Avtalen gir synergier for begge parter, herunder økt distribusjonskraft og utvidet tjenestespekter, sier salgssjef Øystein Paulsen i Neupart.

Sikkerhet