Bluestar kjøper ADC Nordic

Bluestar kjøper ADC Nordic

ADC Nordic kjøpes av Bluestar og øker innsatsen i Norden. Hele organisasjonen fortsetter som før.

Bluestar, en amerikansk distributør av datafangst, butikksystemer og mobilitetsløsninger, annonserte i dag at de har kjøpt den svenske distributøren ADC Nordic.

- Vi er veldig fornøyd med å kunne annonsere vårt partnerskap med ADC Nordic og kan ikke tenke oss en bedre organisasjon av bransjeeksperter til å bli med i vårt europeiske distributørteam, sier Steve Cuntz, administrerende direktør i Bluestar.

ADC Nordic tilbyr maskinvare, programvareløsninger, teknisk service og markedsstøtte for forhandlere innen områdene datafangst, kasse- og lagersystemer, rfid, lager og logistikk.

Hovedkontoret til ADC Nordic ligger i Malmø i Sverige, og distributøren jobber mot forhandlere i Sverige, Danmark, Norge, Finland og de baltiske landene.

- Bluestar er en ideell partner for ADC Nordic. Vi har den samme tankegangen og forretningsfilosofien, sier Mikael Svensson, administrerende direktør i ADC Nordic.

- Dette oppkjøpet gir oss muligheten til å tilby flere produkter og løsninger til våre kunder samtidig som vi kan utvide vår kundebase og gi våre kunder muligheter til å komme inn på nye markeder.

ADC Nordic har i dag representanter i hele Norden og dekker Sverige, Finland, Danmark, Norge og de baltiske landene.

I en pressemelding heter det at oppkjøpet er en viktig investering for Bluestar. ADC Nordic vil øke kapasiteten til distributøren, som fra før har et distribusjonssenter i Frankfurt i Tyskland.

Målet fremover er å øke både markedsaktiviteter og lagerkapasiteten. Det vil ikke bli noen endringer i ADC Nordics tjenester og hele organisasjonen i ADC Nordic vil fortsette som før oppkjøpet.