Proaktiv overvåkning for Biztalk

Proaktiv overvåkning for Biztalk

Ukas nykommer vil minimere nedetid i Microsoft Biztalk med proaktiv overvåking.

Hva heter dere?

- Aims Innovation AS

Hva gjør dere?

- Vi har laget den første Application Performance Management løsningen for Microsoft Biztalk.

Hvor mange ansatte er dere?

- Tre ansatte, ca ti utviklere outsourcet og tre salgsrepresentanter i England og USA.

Hvor holder dere til?

- Hovedkontor i Oslo, og salgskontor i England og USA.

Hvordan skal dere forandre verden?

- Vi gjør de 12.000 selskapene i verden som bruker Biztalk istand til å maksimere avkastning på investering i programvare og menneskelig ressurser. For samfunnet vil det bety mer stabile løsninger og lavere offentlige kostnader.

- 80 prosent av Fortune 100 bruker Biztalk, samt norske virksomheter som Altinn, Sykehusene, Lånekassen, Domstolsadministrasjonen, flere Fylkeskommuner, Innovasjon Norge, Kongsberg Gruppen og Statoil.

Hvorfor er dere bedre enn alle andre?

- Vi har forskning som grunnlag for vår virksomhet. Selskapet stammer fra patentert forskning fra Universitetet i Oslo. Vi fortsetter å satse på utvikling og IPR beskyttelse. Vi er en liten og agile virksomhet som har betydelig innovasjonstakt.

- Med det menes at vi også har tempo i go-to-market delen av innovasjon. Vi er valgt ut av Microsoft som en av 40 selskaper globalt til å delta i deres eliteprogram for startups og vi er også valgt ut av Red Herring.

Hvilket språk koder dere i?

- .NET

Hva slags plattform jobber dere på?

- Windows, Microsoft Azure.

Hvilket operativsystem eller plattform skal kundene bruke?

- Våre løsninger installeres på Windows Server hos kunden eller kjøres som Windows server i Microsoft Azure.

Hva er det vanskeligste valget dere har tatt?

- Vi står nok foran den utfordringen nå: hvordan bygger vi en global virksomhet med hovedmarked ut fra Norge. Er det mulig og hvilke trade-offs vil det ha for finansiering og markedspenetrasjon?

Hva håper dere å få til, på lang sikt?

- I første omgang skal vi være oppfattet av markedet som den ledende leverandør av Application Performance Management for Biztalk globalt. Deretter skal vi utvide til å være ledende for all integrasjon uavhengig av platform.

Hvem ville du helst ansatt, hvis du hadde fritt valg i hele verden?

- Jeg er mer ute etter sultne mennesker enn dem som allerede er etablerte og kanskje for blaserte. Jeg skulle gjerne hatt morgendagens stjerne innenfor Enterprise salg i USA, og en drivende dyktig markedsføringsperson fokusert på digital, inbound og guerilla marketing.

Ukas nykommer

Hver uke stiller vi noen lette og noen vanskelige spørsmål til sjefen i et nytt teknologiselskap. Tips oss om interessante nykommere på redaksjonen@computerworld.no!

Les om:

Ukas Nykommer