Systemvask: PC De-Crapifier

Systemvask: PC De-Crapifier

Når du kjøper en splitter ny pc er den som oftest full av søppel-programvare som er installert uten annen grunn enn at pc-produsenten får betalt for å legge dem der.

Programmene gjør at oppstarten går tregere og at ytelsen ellers reduseres.

PC Decrapifier er et gratisprogram som fjerner haugevis av ubrukelige søppelprogrammer helt automatisk. Programmet fjerner et spesifikt sett med programmer, deriblant mange programmer som vanligvis kommer med nye pc-er, for eksempel QuickBooks Trial, Wild Tangent Games, Dell URL Assistant med flere.

PC Decrapifier refererer til disse programmene som «craplets». Du kan selv gå gjennom en liste og velge hvilke programmer som skal tas bort.

Merk at PC Decrapifier også plukker bort antivirusverktøy, Microsoft Office og mye annet om du velger å kjøre full rensing. Det er derfor veldig viktig at du går gjennom listen og faktisk velger det du vil bli kvitt.

Full liste over programmer som De-Crapifier fjerner, finner du på www.pcdecrapifier.com/removes. Vær oppmerksom på at du bør opprette et gjenopprettingspunkt, noe PC Decrapifier gjør for deg, i tilfelle programmet fjerner noe du faktisk hadde planer om å benytte.

Last ned PC Decrapifier her.

Les om:

Utvikling