Last ned Microsofts hypervisor

Last ned Microsofts hypervisor

Microsofts virtualiseringsteknologi Hyper-V er tilgjengelig for nedlasting i betaversjon.

Microsofts partnere og kunder kan allerede i dag laste ned testversjonen av selskapets ferske satsing i virtualiseringsmarkedet. Hyper-V er designet for å tilby kundene programvare med velkjent brukergrensesnitt som kan bidra til å redusere kostnader, bedre utnyttelsen av maskinvare, optimalisere infrastrukturen og forbedre oppetiden for servere.

Lanseringen var opprinnelig lagt til første kvartal 2008, når Windows Server 2008 kommer på markedet, men er fremskyndet for å få inn verdifulle tilbakemeldinger før den endelige lanseringen.

Last ned Hyper-V her.

Hyper-V vil være en integrert del av Windows Server 2008, men skal også tilbys som enkeltstående produkt, under navnet Hyper-V Server. Windows Server 2008 lanseres 27. februar 2008.

Microsoft har hatt produktet Virtual Server ute siden 2004, men har måttet nøye seg med å emulere virtualisering uten en såkalt hypervisor som bindeledd mellom maskinvaren og de operativsystemene. Hyper-V er en helt ny arkitektur som skal ta opp kampen med VMware, Citrix, Oracle, Red Hat og Novell.

LES OGSÅ: Tyvtitt på virtualisering i Windows Server 2008

Les om:

Virtualisering