SKÅL FOR SAMARBEID: Accenture og Vmware har gått sammen om å danne forretningsenheten Accenture Vmware Business Group. Enheten skal bidra med å spre skytjenester og moderne applikasjoner til bedrifter. (Foto: Vmware)

Accenture og Vmware i sky-samarbeid

Danner felles forretningsenhet for skyen.

Publisert Sist oppdatert

Accenture og Vmware kunne torsdag denne uken kunngjøre at de går sammen om en dedikert forretningsgruppe som skal bistå organisasjoner med overgangen til skyen.

Den nye forretningsenheten har fått navnet Accenture Vmware Business Group, og er en del av Accenture Cloud First som Accenture lanserte i 2020 for å hjelpe kunder med å forme, flytte og drive virksomhet i skyen.

Accenture Vmware Business Group skal ifølge Vmware representere en ny flerårig investering på flere millioner dollar fra de to selskapene, og den nye forretningsgruppen  skal samle dedikerte fagpersoner med ekspertise innen hybrid sky- og skymigrasjon, native-sky og modernisering av applikasjoner og sikkerhet på tvers av industrier.

– Skytjenester er det kraftigste verktøyet for å mestre endring. Når bedrifter akselererer overgangen til skyen og endepunkter de neste årene, vil Accenture Vmware Business Group bidra til å levere den hastigheten, omfanget og sikkerheten de trenger for å fundamentalt gjenoppfinne virksomheten og skape merverdi, sier Julie Sweet, administrerende direktør i Accenture, i en pressemelding.