KOMMUNALKUNDE NUMMER 143: Avtalen underskrives i Gjøvik. Fra venstre: Marianne Venemyr (salgssjef for dokumenthåndtering i Acos), Magnus Mathisen (Rådmann, Gjøvik kommune), Thore Amundsen (innkjøpssjef, fellesenhet i Gjøvikregionen), Aasbjørn Pålshagen (spesialrådgiver og prosjektansvarlig) og Hans Ivar Festad (prosjektleder nytt sak- og arkivsystem). Pressefoto

Acos leverer digitalisering til Gjøvik

Kommunen har underskrevet avtale om nytt sak- og arkivsystem.

 Gjøvik kommune har inngptt avtale med Acos om nytt sak- og arkivsystem med Websak Fokus, inkludert tilleggsmoduler. Avtalen inkluderer i tillegg til Websak Fokus også løsninger for automatisert datafangst, arbeidsflyt, digital ekspedering via nasjonale felleskomponenter og en omfattende konvertering fra kommunens eksisterende sak- og arkivsystem, ESA.

Acos vant kontrakten i konkurranse med Software Innovation (nå en del av: Tieto) og Evry. Avtalen har en varighet på 15 år. Verdien er ikke oppgitt.

Innføringsprosjektet starter i august og utover høsten. Løsningen skal være i drift fra 2. januar 2017, i forbindelse med ombygging i rådhuset og bruk av midlertidige lokaler.

-- Vi er veldig stolte over å ha blitt valgt som Gjøvik kommunes leverandør av nytt sak- og arkivsystem, og ser frem til å få være deres digitaliseringspartner i de kommende 15 årene, sier Marianne Venemyr, salgssjef for dokumenthåndtering i Acos, i en melding.

Avtalen med Gjøvik kommune er Acos sin 143. kommunekunde på digitaliseringsløsningen Websak.