NYTT OM NAVN:

NY JOBB: Christian Pedersen skal i sin nye jobb som toppsjef i twoday ta selskapet videre inn i den nye vekstfasen. (Foto: Liisa Leesment)

It-topp til topps i twoday

Christian Pedersens overtar som toppsjef i twoday. Pedersen kommer fra Tietoevry, hvor han ledet Tietoevry Create med 10 000 ansatte. Nå er det twoday med 2700 ansatte som gjelder.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet twoday har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen.

– twoday er på en spennende reise, og jeg ser frem til å ta på meg ansvaret for å realisere selskapets vekstambisjoner sammen med talentfulle kolleger, sier Christian Pedersen, som altså er ny administrerende direktør for twoday fra i dag.

– Jeg er stolt over å få tilliten til å lede selskapet i årene som kommer, legger han til.

Pedersen har ifølge en nyhetsmelding på selskapets hjemmesider betydelig erfaring med å lede globale kunnskapsbaserte virksomheter med vekstagenda innen digital ingeniørvirksomhet, data og design.

– Denne innsikten og erfaringen vil være verdifull når twoday går inn i sin neste vekstfase, skriver de.

Utfordrende å holde tritt

– I mer enn 20 år i teknologibransjen har jeg vært vitne til utvikling, vekst, utfordringer og suksess. Selv om avansert teknologi og data aldri har vært mer tilgjengelig, er utviklingshastigheten så rask at det aldri har vært mer utfordrende for bedrifter å holde tritt, sier Pedersen.

– Derfor har det aldri vært et større behov enn nå for akkurat den ekspertisen som twoday besitter. Jeg er overbevist om at vi har alle forutsetninger for å bli en ledende leverandør av IT-løsninger og datadrevne teknologier i bransjen, sier han.

Den nyutnevnte administrerende direktøren har sin første arbeidsdag mandag 4. mars og vil tilbringe betydelig tid på twoday-kontorene i de fem markedene.