BT: Hvite pods, sort telefon (Foto: Apple)

AirPods forsinket

Apple må innrømme at det tar litt lengre tid enn opprinnelig tenkt å perfeksjonere de nye trådløse øreproppene, AirPods.

Publisert Sist oppdatert

Det var i september Apple introduserte de nye trådløse øreproppene som skulle være den perfekte følgesvennen til nye iPhone 7 uten tradisjonell audio-jack. Nå er de forsinket.

AirPods

Apples AirPods har en del finurligheter, som for eksempel en selvutviklet W1-chip som automatisk kobler seg til din iPhone bare du bringer dem i nærheten. W1-brikken sikrer også en bedre Bluetooth-forbindelse som i tillegg er strømsparende og gir lengre batterilevetid. 

Andre finesser er en spesiell passform, bølgeformende mikrofon, Siri-funksjonalitet samt en egen oppbevaringseske som også blir ladestasjon. 

2017

Opprinnelig hadde Apple sett for seg leveranser i løpet av oktober måned, men måtte til slutt innse at tiden ble for knapp til de siste justeringene og masseproduksjon. Kilder med forbindelser til forsyningskjeden i Asia antyder at leveringen først vil starte opp i januar til neste år.

Men du trenger ikke å vente til neste år for å teste de nye W1-baserte hodetelefonene, for de finnes også i Beats-produkter som er i salg.

Via Apple