MER SIKKERHET: Espen Zachariassen har utvidet Alsos sikkerhetsportefølje. (Foto: Dannevig)

Also årets Microsoft-distributør 2016

Tiende gang Also mottar prisen.

Publisert Sist oppdatert

Prisen som årets Microsoft distributør i Norge gikk til Also for tiende gang på elleve år, ifølge en pressemelding. Den ble utdelt på partnersamlingen Microsoft World Wide Partner Conference i Toronto i sommer. 

Slik var begrunnelsen fra Microsoft:

-- Also har sittet i førersetet i forbindelse med transformasjonen til Cloud Service Provider-plattformen (CSP) i Norge. Dette har bidratt til at Microsoft når ut til mange flere forhandlere og kunder med den nye teknologien. Also har vært en sterk bidragsyter til at Norge er det landet som selger Office 365-seter med høyest verdi i Vest-Europa siste året. Softwareteamet i Also har et svært høyt kompetansenivå, og driver proaktivt rådgivende salg, oppsalg og kryss-salg på Microsofts produkter og tjenester. De når ut i markedet med svært høy grad av kvalitet.

-- Strategi som virker

-- Det er 10. gang vi har blitt tildelt prisen som Årets Microsoft-distributør, og vi er svært stolte av det arbeidet våre medarbeidere i Software-teamet utfører. De jobber etter en strategi som virker, har høy kompetanse og evner å skape verdier for våre kunder år etter år, sier leder for Also i Norge, Espen Zachariassen.

-- Bak denne kåringen ligger det mye hardt arbeid, sterk interesse, kreativitet og dedikasjon for det de jobber med. Det er også moro at resultatene som Software-teamet genererer i Norge topper ute i Europa, avslutter Zachariassen.