NYE KOLLEGER: Norgessjef Inge Dahl i Ingram MIcro har fått tre nye kolleger i Erik Michaelsen, Trond Paulsen og Patrik Forsberg. (Foto: Ingram Micro)

Ingram Micro rekrutterer tre nye

Erik Michaelsen, Trond Paulsen og Patrik Forsberg har blitt rekruttert til Ingram Micros nye satsing som breddedistributør.

Ifølge en pressemelding har nå Ingram Micro flyttet inn i nye lokaler på Brynseng i Oslo og har fylt det opp med tre nye kollegaer.

Erik Michaelsen kommer fra Also og har 10 års fartstid i bransjen fra IBM og senest som produktsjef i Also. I Ingram Micro vil Michaelsen foreløpig fokusere på Microsoft og deres komplimenterende løsninger fra produsenter som Polycom og Alcatel.

Ingram Micro Value 

Videre har Ingram Micro ansatt Trond Paulsen som har over 20 års erfaring fra it-bransjen, og har arbeidet med betalingsløsninger, datafangst og POS. Paulsen vil fokusere på salg av produkter innenfor kategorien digital skilting.

Patrik Forsberg er ifølge pressemeldingen et kjent ansikt for mange etter 18 års erfaring fra bransjen. Han har gjennom disse årene bygget opp flere selskaper på forhandlersiden så som Delante, Frontbase og i de siste årene Bravo.works (nå Bravo Group). Forsberg skal utvikle forretningsområdet Ingram Micro Value der han vil ha ansvaret for salg.