ERFAREN: Bjørn-Kåre Flister har tunge Citrix-sertifiseringer. (Foto: Knut Erik Alnaes)
ERFAREN: Bjørn-Kåre Flister har tunge Citrix-sertifiseringer. (Foto: Knut Erik Alnaes)

Tilbake til Firstpoint

Etter tre år hos Citrix blir Bjørn-Kåre Flister igjen konsulent.

Publisert Sist oppdatert

Citrix-spesialisten Firstpoint var førstevalget da Bjørn-Kåre Flister vendte tilbake til konsulentbransjen, ifølge pressemelding.

Flister har over 20 års erfaring med å innføre drifts- og administrasjonsløsninger i kompliserte infrastrukturer. Han har jobbet i kompetansemiljø som Firstpoint, Wedel IT, Atea, Tre65 System Partner og WM-data, og han er tungt sertifisert på de viktigste programvareløsningene til Citrix.

Tungt kompetansemiljø

– I Firstpoint Oslo jobber venner og kolleger som jeg trives godt å jobbe med, og selskapet har som vane å tiltrekke seg de mest konstruktivt krevende arbeidsoppgavene. Kundene kjenner Firstpoint som landets kanskje tyngste og mest kompetansemiljø på Citrix, og det er her jeg får brynt meg på de største tekniske utfordringene, sier Flister.

Firstpoint har status som platinumforhandler hos Citrix og er spesialisertsertifisert innen kategoriene virtualisering, nettverksteknologi og mobilitet.

– Det er vanskelig å tenke seg et bedre tegn på godt arbeidsmiljø enn at tidligere kolleger vender tilbake. Bjørn-Kåre er godt kjent som en stor faglig ressurs, og han er en fin fyr som tilfører mye bra til det kollegiale samholdet. Dette er gode nyheter for våre kunder som forventer at vi alltid har den fremste kompetansen, sier Bjørn Uddal, som er leder for Firstpoint Oslo.