POLITISK KOMMUNIKASJON: Line Gaare Paulsen, tidligere politisk rådgiver og presseansvarlig for SV, er ny kommunikasjonsdirektør i IKT-Norge. Foto: Ilja C. Hendel

Hun er ny kommunikasjonssjef i IKT-Norge

Line Gaare Paulsen har vært politisk rådgiver og kommunikasjonssjef for SV i mange år. Nå går hun til IKT-Norge.

Line Gaare Paulsen er nyansatt kommunikasjonsdirektør i IKT-Norge etter nesten to og et halvt år i tilsvarende stilling i Dagligvareleverandørenes forening (DLF), en interesseorganisasjon for merkevareleverandører i dagligvaremarkedet..

Før DLF var Gaare Paulsen kommunikasjonssjef i Sosialistisk Venstreparti (SV), og var også medieansvarlig for partileder Audun Lysbakken. Hun har tidligere vært stabsleder, statsseretær i Miljøverndepartementet og presseansvarlig for stortingsgruppen til SV.

Hun har også vært stabsleder for Lysbakken og politisk rådgiver i Barne-, likestilling og inkluderingsdepartementet.

Nå skal hun ta kommunikasjons- og medieansvar i IKT-Norge, fra 15. august i år.

- IKT-Norge er en sentral interesseorganisasjon, og en markant stemme i den norske samfunnsdebatten, sier Gaare Paulsen i en melding, og legger til at hun ser frem til å ta fatt på nye oppgaver.

Gaare Paulsen har hovedfag i administrasjon- og organisasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen og grunnfag i informasjon og samfunnskontakt ved Handelshøyskolen BI.