PRAKSISLEDER: Maria Angell Dupont er spesialrådgiver på teknologi for kommunikasjonsbyrået Gambit Hill+Knowlton. (Pressefoto)
PRAKSISLEDER: Maria Angell Dupont er spesialrådgiver på teknologi for kommunikasjonsbyrået Gambit Hill+Knowlton. (Pressefoto)

Gambit H+K ansetter spesialrådgiver

Maria Angell Dupont er nyansatt praksisleder på teknologi i kommunikasjonsbyrået.

Maria Angell Dupont er nyansatt spesialrådgiver for teknologi i kommunikasjonsbyrået Gambit Hill+Knowlton. Dupont kommer til byrået fra stillingen som kommunikasjonssjef i IKT-Norge.

Hun har tidligere vært pressesjef for den svenske kulturministeren, og presse- og informasjonsoffiser for det svenske forsvaret i Afghanistan. Dupont har sittet i Oslo bystyre for Høyre, i perioden 2011-2015.

Hos Gambit skal hun lede byråets satsning på teknologi.

- Vi ser en stadig større etterspørsel fra teknologiaktører som ønsker bistand i skjæringspunktet mellom PR, teknologi og myndighetskontakt, sier Jan Ottesen, leder for samfunnskommunikasjon i Gambit H+K.

Byrået har en rekke teknologiselskaper i kundelista, inkludert Cisco, Spotify, Digiplex, LG og EMC. Gambit har også sterk kontaktbredde i offentlig sektor.

- Å kunne jobbe på tvers av politikk og næringsliv har alltid vært viktig for meg og jeg ser frem til å begynne i Gambit etter sommeren, sier Dupont i en melding.

Dupont er utdannet innen media og kommunikasjon ved Universitetet i Lund.