ERFAREN: Tor Malmo har mer enn 35 års fartstid fra norsk, nordisk og internasjonal it-bransje.
ERFAREN: Tor Malmo har mer enn 35 års fartstid fra norsk, nordisk og internasjonal it-bransje.

Ny styreleder i Nova Consulting Group

Tor Malmo har lang leder- og styreerfaring fra it-bransjen.

Publisert Sist oppdatert

Tor Malmo overtar etter Jo Arnstad som går av som styrets leder etter 8 år. Malmo har tidligere ledet WM-data/Logica (nå CGI) i nær 10 år, samt har sittet i styret i et stort antall relevante selskaper, ifølge en pressemelding.

 -- Da vi startet våre samtaler viste det seg tidlig at Tor hadde svært god forståelse av det markedet vi opererer i, hadde dyp bransjeinnsikt samt kjente godt til våre selskapers virksomhetsområder fra tidligere. Samlet sett ble det naturlig å innstille på Tor som ny styreleder. Dette sier Geir Allan Hove, som er daglig leder og medgründer av Nova Consulting Group.

Vekstpotensiale

-- Gjennom å søke ytterligere synergier mellom forretningsområdene, samtidig som vi skal opprettholde eierskap og fokus innenfor hvert enkelt ekspertmiljø, ser vi et stort potensiale for ytterligere vekst gjennom flere strategiske posisjoner hos våre kunder. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven sammen med kompetente og dyktige ledere i selskapene, sier Malmo.

-- Vi har vært gjennom en svært spennende reise med å bygge selskapsgrupperingen som består av noen av landets råeste it-kunnskapsmiljøer i løpet av disse 9 årene. Nå gleder vi oss til å stake ut den videre kursen sammen med Tor for de 9 neste, avslutter Geir Allan Hove.