WD: En slags kaaba (Foto: Western Digital)

WDs nye skrivebords-RAID med USB-C

Med kapasitet opp til 20 TB og med støtte for TimeMachine er dette en ypperlig løsning for Mac-brukere med store behov.

Publisert Sist oppdatert

Western Digitals nye eksterne RAID myntet på skrivebordet har lagringsplass til opp til 20 terabyte og stor båndbredde med USB-C.

På reid

Systemet kommer med RAID-optimaliserte Red-disker med lesehastighet opp til 360 MB/s (RAID-0). Løsningen baserer seg på et dobbelt diskoppsett med spesiell firmware for automatisk å sikre høy lese- og skriveintegritet.

Det er RAID-0 som er standard prekonfigurert oppsett rett ut av esken. Alternativt kan man velge et oppsett med RAID-1 for speiling av data med redundancy, eller få begge drev som individuelle stasjoner (JBOD).

USB A og C

My Book Duo støtter USB 3.1 og USB 3.0/2.0, og har både USB-C kontakt og to standard USB 3.0 Type-A kontakter – noe som gjør at man kan bruke stasjonen som en liten hub, også.

My Book Duo er også egnet til å fungere som TimeMachine backup-disk for macOS, i tillegg til å bli levert med egen programvare for kryptering av stasjonen. Tilsvarende funksjonalitet kommer innebygget i macOS selv.

Du kan lese mer om My Book Duo hos WD her.

Pris i Norge estimeres til mellom 2.500 og 7.000 kroner for de ulike konfigurasjonene. Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Via WesternDigital