RETUR: Den harde kjernen i eplehuset (Foto: Eplehuset)
RETUR: Den harde kjernen i eplehuset (Foto: Eplehuset)

Tilbyr innbytte av Apple-utstyret

Eplehuset lanserer ny ordning med innbytte av brukt Apple-utstyr - perfekt timing med ny iPhone rett rundt hjørnet.

Publisert Sist oppdatert

Hos Eplehuset kan du nå bytte inn din iPhone, iPad eller Mac. 

Du velger selv om du vil knytte byttesummen opp mot et nytt kjøp eller mot en tilgodelapp. Produktet trenger ikke være i god stand ved innlevering, men byttesummen vil avhenge av produktets tilstand.

Apple har selv en ordning kalt iPhone Upgrade Program der man kan få en ny iPhone årlig i en slags abonnementsordning. Foreløpig er denne tjenesten kun tilgjengelig i USA.

Telenor har imidlertid en ordning som ligner, kalt Swap, der man inngår en to-årig avtale og kan bytte til ny mobil etter ett år.l

Eplehusets innbytteordning

Eplehusets ordning gjør at elektronikk blir vedvarende brukt selv om man blir fristet til å oppgradere til det aller nyeste. Fungerende Apple-utstyr kan komme mange andre til gode som gjenbruk. Godt for miljøet er det også.

Eplehuset samarbeider med Redeem Group, en aktør innenfor resirkulering av mobiltelefoner. Alle enheter som mottas gjennomgår en fullstendig og omfattende dataslettingsprosess. IMEI-nummeret på produkter som leveres inn sjekkes opp mot registeret for sperrede/stjålne telefoner.

Les mer om ordningen hos Eplehuset her.