MAC-SALGET: Kommunikasjonssjef Hallvard Opheim hos Eplehuset gleder seg over økt Mac-salg i norske bedrifter. (Foto: Eplehuset)
MAC-SALGET: Kommunikasjonssjef Hallvard Opheim hos Eplehuset gleder seg over økt Mac-salg i norske bedrifter. (Foto: Eplehuset)

To nye Eplehuset-butikker

Eplehuset-kjeden etablerer seg i Skien og starter sin femte butikk i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Eplehuset er i stadig vekst og åpner to nye butikker i november, ifølge pressemelding.  Eplehuset Herkules åpner på Herkules Senter i Skien, og Eplehuset Hegdehaugsveien åpner i Oslo.

Tetter hull i Norges-kartet

Det har lenge vært sett etter et egnet nytt område for etablering av nye Eplehuset-butikker. Etter å ha sett rundt en stund falt valget på Grenland og Skien.

– Det har vært et hull i Norges-kartet vårt i alt for lang tid. Vi vet at mange har ventet på at vi skulle etablere oss i Grenland, og mange har spurt om når vi åpner. Så det er fint at vi endelig kommer på plass, sier kommunikasjonssjef Hallvard Opheim.

Den nye butikken blir på rundt 180 kvadratmeter, og vil i tillegg til en «vanlig» butikk for privatkunder også inneholde en avdeling for bedrifter.

– Vi ønsker å være like tilgjengelige for privatkunder som for bedriftskunder, derfor vil denne butikken - som flere andre - også ha egen bedriftsavdeling, sier Opheim.

Butikk nummer fem i Oslo

Den andre nye butikken som åpnes denne uka ligger i Hegdehaugsveien 34. Eplehuset Hegdehaugsveien føyer seg inn i rekken som Eplehuset-butikk nummer fem sentralt i Oslo. Fra før er Eplehuset allerede etablert på Aker Brygge, i Storgata, på Oslo City og Ullevål.

Eplehuset er Norges største Apple-forhandler med 21 butikker og nettbutikk. Kunnskap, tilgjengelighet, begeistring og atmosfære er våre kjerneverdier og grunnlaget for vår virksomhet. Eplehuset er et helnorsk selskap med hovedkontor i Trondheim. Kjeden passerte i 2015 1 milliard kroner i omsetning.

Ny avtale eller kontrakt? Fortell oss om det på en mail til ITBransjen@cw.no. Husk bilde.