Foto: 9to5Mac
Foto: 9to5Mac

Bloomberg: iPhone 14 lanseres 7. september

Det nærmer seg høstens store lanseringsevent, der flere nyheter står for tur. Er datoen spikret?

Publisert

Høstens iPhone-lansering står for tur.

Mark Gurman hos Bloomberg mener å vite at datoen for eventet er den 7. september. Det har selvfølgelig gått sport i å gjette seg frem til riktig dato, og da journalister fløy fra verden over til California påvirket det både fly- og hotellpriser voldsomt.

Men det kan se ut til at det også denne gangen blir et strømmet event, uten publikum. Det er lett å forstå, for Apple har stålkontroll på opplegget og man unngår potensiell demo-spøkelser og andre glipper.

Bloomberg skriver videre at eventet, der iPhone 14-serien lanseres, vil markere starten på en hel sesong med produktlanseringer. Flere maskinvare-nyheter som står for tur, ved siden av operativsystem-oppdateringene, skal være flere nye Mac-modeller, iPad-brett både enkle og avanserte, samt tre nye Apple Watch-smartur. Det ryktes blant annet om en ekstra robust utgave av sistnevnte for bruk i felten.

iPhone 14-serien vil ikke skille seg merkverdig i det ytre fra dagens iPhone 13, men verd å merke seg er at "innhukket" i toppen av skjermen visstnok skal utgå til fordel for at kameraet simpelthen plasseres i et hull gjennom glasset. Tilsvarende gjelder det samme for høyttaleren.

Via Bloomberg