IPHONE: Er eksteriør i rent glass slutten på metallic gull? (Foto: Nowhereelse.fr)
IPHONE: Er eksteriør i rent glass slutten på metallic gull? (Foto: Nowhereelse.fr)

Ny Iphone i ren glass?

Det er en stund til lanseringsdatoen, men ryktene vil ha det til at fremtidens iPhone tilsynelatende er laget kun av glass. 

Publisert Sist oppdatert

Det blir ikke før til høsten, men selvfølgelig kommer det en ny Apple-mobil også iår. Og iPhone 7 betyr også helt nytt design.

Og som det pleier å gå - etter hvert som det nærmer seg produktlansering så begynner det så smått å lekke ut detaljer. Ikke så mange riktig enda, kun noen tekniske tegninger av det nye kabinettet.

Og det vi har sett så langt virker ikke nevneverdig annerledes enn dagens modell - betyr det at djevelen er i detaljene og at det kun er mindre, kosmetiske ting som i det ytret skiller den ny fra de gamle modellene?

Glassmesteren

Men det er også håp for de som går inn for nytt design, for ryktene tilsier at en kommende modell av en iPhone er laget kun i glass. Rent optisk, selvfølgelig, slik at den fremstår som om den er laget av ett stykke.

Men om dette er neste års iPhone 8 eller høsten iPhone 7 er fremdeles uvisst. Det forventes dessuten også at Apple vil gå over til OLED-skjermer for kommende utgaver. Så vi får se...

Via Forbes