$$$: Kan vi få regningen? (Foto: Presto)
$$$: Kan vi få regningen? (Foto: Presto)

Bestilling og betaling fra bordet

Fra selvbetjening til selvbestilling med touchbasert terminal ved restaurantbordet. Betal med Apple Pay eller kort. 

Publisert Sist oppdatert

Har du opplevd at hyggen ved å gå ut for å spise blir desimert av dårlig service eller treg betjening når du har det travelt?

Fremtidens løsning for raskere turnover ved bordet er at du tar jobben med å bestille og betale selv, slik at personalet kan fokusere på service-delen. Både bestilling og betaling kan skje via en dedikert terminal ved bordet, og den er også god for å slå i hjel litt dødtid.

Servicebransjen

Ingenting er som god service på restaurant, men like skuffende kan fraværet av dette være - spesielt når det skal gå fort.

I USA er det i større restaurantkjeder allerede etablert en modell med touch-terminaler ved bordene der man kan både se og bestille direkte fra menyen. Dette sendes trådløst til kjøkkenet, slik at man slipper å vente på kelneren.

Hey Presto!

Også sluttbetalingen kan om ønskelig skje direkte fra samme enhet, og nå lanseres PrestoPrime EMV-terminalen som aksepterer både bankkort med PIN eller signatur, debetløsninger og også NFC-betaling via for eksempel Apple Pay.

Ønsker man kontantbetaling, kaller man personalet til bordet.

Besparelsen i tid er betraktelig, og kommer både kunde og serveringssted til gode. Spesielt i toppene, for eksempel ved lunsjtider, vil dette redusere behovet for å øke bemanningen. Prestos system er allerede godt etablert i tusenvis av serveringssteder i USA.

Du kan lese mer om PrestoPrime EMV her. Sjekk ut en promo-video nedenfor. 

Via Businesswire